ΝΕΑ

Γενικά, Διοργανώσεις
8 Απριλίου 2023
Ξεχωριστή τιμή για την Ε.Ο.Α.Α. η τριπλή εκπροσώπηση στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της EBF

Στη Βιέννη βρίσκονται από την Παρασκευή (07/04) οι κυρίες Βασιλική Παντιέρα, Σύλβια Χρυσοβέργη και Δρ. Ανή Χρόνη, έπειτα από σχετική πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (EBF), προκειμένου να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων (Gender Equality Committee) της EBF, της οποίας αποτελούν μέλη.

Η τριπλή εκπροσώπηση της χώρας μας στη νεοσύστατη Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της EBF συνιστά ιδιαίτερη τιμή για την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας, αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά.

Την συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της EBF τίμησε, μεταξύ άλλων, με την παρουσία της και η πρόσφατα εκλεγείσα Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας, Νατάσα Πιρτς Μούσαρ, η οποία πρωτοστάτησε για τη δημιουργία της Επιτροπής και υπήρξε η πρώτη Πρόεδρος αυτής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ για τη μεγάλη εμπιστοσύνη της προς το στελεχιακό δυναμικό του ελληνικού μπόουλινγκ, όσο και τις ίδιες τις κυρίες Βασιλική Παντιέρα, Σύλβια Χρυσοβέργη και Δρ. Ανή Χρόνη για την άριστη εκπροσώπηση της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο.