Ιστορικό

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2021, με σκοπό να αναλάβει την καλλιέργεια του αθλήματος του Μπόουλινγκ.

Στην ίδρυση της Ε.Ο.Α.Α. συμμετείχαν είκοσι δύο (22) σωματεία από όλα την Ελλάδα.

Οι κομβικές ημερομηνίες για το Άθλημα του Μπόουλινγκ στην Ελλάδα είναι:

1972 Πρώτη εμφάνιση του Μπόουλινγκ στην Ελλάδα, παράλληλα με την κατασκευή της πρώτης αίθουσας στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, που λειτουργεί ακόμη και σήμερα.

1974 Ιδρύεται ο “Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Μπόουλινγκ” (ΠΑΣΜ) και  αναγνωρίζεται από την Διεθνή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ.

1985 Ιδρύεται η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ.

2015 Το άθλημα υπάγεται στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.)

2021 Ίδρυση και Αναγνώριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας.

 

Παρουσίαση Ε.Ο.Α.Α.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας, σχεδιάζει την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου φακέλου για την παρουσία της.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, όλες οι πληροφορίες θα αναρτηθούν στην σελίδα.

Εθελοντισμός

Σε μια εποχή που την κοινωνία μας επισκιάζουν μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, η ανάδειξη του εθελοντισμού ως μηχανισμού συλλογικής διεκδίκησης και προσφοράς είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο εθελοντισμός έχει ουσιαστικό και θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Με τον εθελοντισμό αναπτύσσονται δια βίου μαθησιακές δεξιότητες που σχετίζονται με τη διαχείριση χρόνου, ανάληψη ευθυνών, ικανότητα ολοκλήρωσης ενός έργου, λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων. Αναπτύσσει αίσθημα προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Ο εθελοντής αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους άλλους και έχει μια δυναμική που μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους.

Στον εθελοντισμό και στον αθλητισμό, υπάρχουν κοινές αξίες και οράματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι η ενεργοποίηση όλων και κυρίως των νέων και η καθιέρωση της άθλησης και της εθελοντικής προσφοράς ως μέρος της καθημερινότητας μας και ως στάση ζωής.

Γίνε τώρα Εθελοντής

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου











    Λογότυπο – Εφαρμογές

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας χρησιμοποιεί σήμερα ως λογότυπο το σήμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για χρήση στην σφραγίδα της.

     

    Έχει ξεκινήσει η εξεύρεση συνεργάτη, ο οποίος θα δημιουργήσει το λογότυπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας και τις αντίστοιχες εφαρμογές για όλες τις ανάγκες της Ε.Ο.Α.Α.

    Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα αναρτηθούν σε αυτή την σελίδα, όλα τα απαραίτητα αρχεία για τις ανάγκες των Σωματείων – Μελών και των συνεργατών μας.

     

    Τραπεζικοί Λογαριασμοί

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με τα παρακάτω στοιχεία:

    Αριθμός Λογαριασμού: 8660 0750 359

    Αριθμό IBAN: GR96 0110 8660 0000 8660 0750 359

    Κωδικό SWIFT (BIC): ETHNGRAA

     

    Ψηφιακό Μουσείο Αθλημάτων

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας, σχεδιάζει την δημιουργία ενός ψηφιακού Μουσείου για τα αθλήματα που καλλιεργεί.