ΝΕΑ

Διοργανώσεις
4 Απριλίου 2023
Εντυπωσιακή αρχή στους μαθητικούς αγώνες μπόουλινγκ στον Πειραιά

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή 162 παιδιών, που είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον όμορφο κόσμο του μπόουλινγκ, ξεκίνησε στον Πειραιά το τετραήμερο των μαθητικών αγώνων μπόουλινγκ.

Την πρωτοποριακή αυτή δράση, η οποία απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού και Α’-Β’-Γ’ Γυμνασίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ε.Ο.Α.Α. η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πειραιά.

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα (03/04) στην αίθουσα “Cosmos Bowling” στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς την Τρίτη (04/04) και την Πέμπτη (06/04), φέρνοντας εκατοντάδες παιδιά σε επαφή με το μπόουλινγκ και δημιουργώντας μία νέα προοπτική για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας.

Τους μαθητές-μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν για την παρουσία τους στους Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Μπόουλινγκ με την ονομασία “Bowling 4 All” το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Α. Πάνος Καλαϊτζής και η συνεργάτιδα της Ομοσπονδίας επί παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών θεμάτων Μαρία Παπαδοπούλου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ενημέρωση για το άθλημα του μπόουλινγκ από εξειδικευμένου προπονητές, καθώς βέβαια και πολύ παιχνίδι και διασκέδαση για τους μικρούς μαθητές, κάποιοι από τους οποίους είναι βέβαιο ότι θα αγαπήσουν το άθλημα και θα παραμείνουν κοντά του!

Η Ε.Ο.Α.Α. απευθύνει εκ νέου τις ευχαριστίες της προς την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πειραιά για την συγκεκριμένη δράση, η οποία προσδοκούμε ότι θα έχει ανάλογη, ακόμη πιο επιτυχημένη συνέχεια στο μέλλον.