ΝΕΑ

Αγώνες, Γενικά
29 Μαΐου 2022
Νικητής ο Ο.Π.Μ. Θεσσαλονίκης στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Γυναικών

Ο Όμιλος Παικτών Μπόουλινγκ Θεσσαλονίκης κατέκτησε τον τίτλο στην τελική φάση του Πανελληνίου Ομαδικού Πρωταθλήματος Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου στην αίθουσα “Royal Bowling” στο Περιστέρι με την συμμετοχή 10 ομάδων και συνολικά 55 αθλητριών.

Οι αθλήτριες του Ο.Π.Μ. Θεσσαλονίκης (Βασιλική Αυγέρου, Μάρθα Καρατζούλα, Αθηνά Λαυρεντιάδου, Γεωργία Σαγώνα, Έλενα Τριάντου, Κωνσταντίνα-Μαρία Τσιαμάνη) πρώτευσαν με 53 βαθμούς έχοντας 5.272 κορύνες στο σύνολο των επτά παιχνιδιών του β’ σκέλους των αγώνων. Τη 2η θέση κέρδισαν οι Σ.Τ.Ρ.Α.Ι.Κ.ΕΡ.Σ. (Έλιμπεθ Ρέγες, Μαίρη Αθυμαρίτου, Χριστίνα Καππάτου, Κατερίνα Κωνσταντίνου, Χρυσή Μπαλασίδου, Θέμις Μπέρτη) με 44 βαθμούς (5.034 κορύνες), ενώ την τριάδα των νικητριών συμπλήρωσε η Θεσσαλία 2014 (Μαρία Καπίτσα Τσιάντου, Νικολέτα Καραπετσάνη, Τάνια Μιχαηλίδου, Αλκινόη Πετμεζά, Νατάσα Ροβιθάκη) με 37 βαθμούς (5.072 κορύνες).

Την απονομή των χρυσών μεταλλίων στις αθλήτριες της νικήτριας ομάδας έκανε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Περιστερίου, κύριος Αναστάσιος Θεοδωράκος.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους!