ΝΕΑ

Αγώνες, Διοργανώσεις
17 Απριλίου 2022
Ρεκόρ, χαμόγελα και πολλές υποσχέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ηλικιών

Με ρεκόρ και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Νέων Ηλικιών 2021-2022, στο “Cosmos Bowling” στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, στο οποίο συμμετείχαν 62 αθλητές και αθλήτριες (36 αγόρια, 26 κορίτσια), αριθμός που στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα και δημιουργεί αισιοδοξία για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Η Κωνσταντίνα-Μαρία Τσιαμανή του Ο.Π.Μ. Θεσσαλονίκης σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στους προκριματικούς της κατηγορίας Νεανίδων με 1.333 κορύνες, ενώ πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν ανά κατηγορία ο Αναστάσιος Εξάρχου της ΑΕΚ Μπόουλινγκ στους Εφήβους, η Χρυσούλα-Άννα Αυγερινού του Α.Σ.Μ. Δάφνης στις Νεάνιδες, ο Φίλιππος-Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου της ΑΕΚ Μπόουλινγκ στους Παίδες και η Άρτεμις Μάνθου του Α.Σ.Μ. Δάφνης στις Κορασίδες.

Επιπλέον, στις Τριάδες Αγοριών πρώτευσαν οι Κώστας Αλυμαράς / Ιάσων Καρούμπας / Νίκος Μιτσικάρης του Σ.Π.Μ. Σπόρτινγκ Πατησίων και στις Τριάδες Κοριτσιών οι Ελένη Λαμπρινίδου / Καλλιόπη Συνιοράκη / Ευφροσύνη Τσιαμάνη της ΑΕΚ Μπόουλινγκ και του Α.Σ.Μ. Κόσμος.

Στο περιθώριο των αγώνων, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Α. Γιώργος Λαμπράκης απένειμε τιμητική πλακέτα στην ιδιοκτήτρια του “Cosmos Bowling” Ευαγγελία Κυβέλου, ευχαριστώντας την για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και για τη διαρκή προσφορά της προς τις νέες ηλικίες.

Η Ε.Ο.Α.Α. ευχαριστεί, επίσης, την Άντα Κρητίδη και τον Λουκά Σακελλαρίου για το φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες.