ΝΕΑ

Αγώνες, Γενικά
29 Οκτωβρίου 2021
Ανέβηκε ο Κριζίνης και διεκδικεί μέχρι τέλους την είσοδο στη 16άδα

Βελτιωμένη εμφάνιση, η οποία κρατά «ζωντανές» τις πιθανότητές του για είσοδο στην προνομιούχο 16άδα, έκανε ο Βαγγέλης Κριζίνης στο δεύτερο σκέλος του προκριματικού ανδρών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Πρωταθλητών (ECC 2021) που βρίσκεται σε εξέλιξη στα Χανιά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβασε αρκετά την απόδοσή του στη δεύτερη δέσμη παιχνιδιών και ολοκλήρωσε την παρουσία του στον προκριματικό της διοργάνωσης με μέσο όρο 206,3 (3301 κορύνες στο σύνολο των 16 παιχνιδιών). Η συγκομιδή αυτή τον φέρνει προς το παρόν στη 19η θέση της προσωρινής γενικής κατάταξης και πλέον ο Κριζίνης θα χρειαστεί να υποσκελίσει σε μέσο όρο τουλάχιστον τρεις από τους αθλητές που απομένουν να αγωνιστούν στο μεσημεριανό Α’ Γκρουπ (13:30 – 16:30), προκειμένου να κατακτήσει την πρόκριση.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Κυριάκος Κωνσταντίνου, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με μέσο όρο 195,8 και βρίσκεται στην 25η θέση της κατάταξης μέχρι στιγμής.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Πρωταθλητών Μπόουλινγκ (ECC 2021) διοργανώνεται στο “Mega Place” στα Χανιά από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.), με συνδιοργανωτή φορέα την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.