ΝΕΑ

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
5 Δεκεμβρίου 2023
Ενημερωτική εκδήλωση της Γ.Γ.Α. για θέματα προπονητών

Τριμελής αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. για να ενημερώσει τους αθλητικούς φορείς για θέματα σχετικά με τους προπονητές.

Ομιλητές εκ μέρους της Γ.Γ.Α. ήταν ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού Βασίλης Κάκκος και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Προπονητών & Εκπαιδευτών Αθλημάτων Σίμος Βραχνός, ενώ την Ε.Ο.Α.Α. εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Λογοθέτης, ο Έφορος Νίκος Κεκέσης και η συνεργάτιδα της Ομοσπονδίας επί παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών θεμάτων Μαρία Παπαδοπούλου.

Στην ενημερωτική συνάντηση δόθηκαν διευκρινίσεις για μία σειρά από θέματα, όπως η επικαιροποίηση των αδειών άσκησης επαγγέλματος προπονητή, η απασχόληση των προπονητών (επίπεδα, πεδίο εφαρμογής, κτλ), η προπονητική εμπειρία και οι προϋποθέσεις αναβάθμισης επιπέδου άδειας και συμμετοχή σε Σχολές Α’ & Β’ Επιπέδου, η σύμβαση εργασίας με φορέα απασχόλησης, καθώς και η κάρτα προπονητή.

Στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει συνάντηση των στελεχών της Ε.Ο.Α.Α. με τα σωματεία-μέλη και με τους προπονητές-προπονήτριες των αθλημάτων Μπόουλινγκ και Μπιλιάρδου, ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν αναλυτικά για το περιεχόμενο της συνάντησης με τη Γ.Γ.Α. και για τις επόμενες ενέργειες.