ΝΕΑ

Αγώνες, Διοργανώσεις
28 Οκτωβρίου 2023
Στην τετράδα των μεταλλίων η Σαγώνα στο ECC 2023 και 8η θέση για τον Κριζίνη!

Άλλο ένα μετάλλιο έκανε δικό της η Γεωργία Σαγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Πρωταθλητών Μπόουλινγκ – ECC 2023, στο Βερολίνο, έπειτα από την σπουδαία πρόκρισή της στην τετράδα του ατομικού γυναικών, που της εξασφαλίζει τουλάχιστον το χάλκινο μετάλλιο!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε εξαιρετική παρουσία στα τέσσερα παιχνίδια της φάσης των «8», έχοντας σε αυτά μέσο όρο 208,5, και κατόρθωσε να μπει στην προνομιούχο τετράδα με συνολικό άθροισμα 7.184 κορύνες στο σύνολο των 36 παιχνιδιών της στη διοργάνωση και με γενικό μέσο όρο 199,6.

Η Σαγώνα προκρίθηκε ως 4η και πλέον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την 1η της κατάταξης Αγγλίδα Βέριτι Κρόουλι (12:30 – 14:00, διάδρομοι 17-18), σε μία αναμέτρηση που θα κριθεί στις δύο νίκες ξεκινώντας από μηδενική βάση. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών της κατηγορίας γυναικών συνθέτουν η Φινλανδή Ροόσα Λουντέν και η Γερμανίδα Ναντίν Μάιερ.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Κριζίνης ολοκλήρωσε την επιτυχημένη παρουσία του στο Βερολίνο καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην κατηγορία ανδρών, με 7.944 κορύνες στο σύνολο των 36 παιχνιδιών και με γενικό μέσο όρο 220,7, απέχοντας 185 κορύνες από την τετράδα των μεταλλίων.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας απευθύνουν τα θερμά συγχαρητήριά τους στη Γεωργία Σαγώνα και στον Βαγγέλη Κριζίνη για τις σπουδαίες διακρίσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ!