ΝΕΑ

Αποφάσεις, Γενικά, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
24 Οκτωβρίου 2023
Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Σε νέα εποχή μπαίνουν, με την καθοριστική συμβολή του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.), έπειτα από την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, με το οποίο θα γίνει εφικτή η ψηφιακή αναβάθμιση των δύο ωφελούμενων αθλητικών Ομοσπονδιών, αλλά και των αθλητικών Σωματείων-Μελών τους.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε επίσημα τη Δευτέρα (23/10) στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου ο Υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιο Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας Γεώργιο Λαμπράκη, τον Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννη Μελισσανίδη, καθώς και την Μαρία Παπαδοπουλου, μέλος της ομάδας εργασίας των δύο Ομοσπονδιών για το σχεδιασμό των δράσεων του Μνημονίου.

Η Ε.Ο.Α.Α. πρόκειται να παρουσιάσει αναλυτικά στα Σωματεία-Μέλη της τις δράσεις που περιλαμβάνει το Μνημόνιο Συνεργασίας στην προσεχή Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023.