ΝΕΑ

Γενικά
28 Σεπτεμβρίου 2023
Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με μπόουλινγκ στο Ελευθέριο-Κορδελιό

Από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερίου-Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ο κύκλος της ενημέρωσης για το Μπόουλινγκ σε μαθητές και μαθήτριες σχολείων όλης της χώρας, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Ο πρωταθλητής και πιστοποιημένος προπονητής μπόουλινγκ Κωνσταντίνος Μπούκλας, ο οποίος συγκαταλέγεται στους εκπροσώπους της Ε.Ο.Α.Α. με άδεια παρουσίασης των αθλημάτων της στις σχολικές μονάδες και παράλληλα αποτελεί καθηγητή Πληροφορικής και Ρομποτικής στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερίου-Κορδελιού, ενθουσίασε τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μπόουλινγκ, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους παίζοντας και να έρθουν πιο κοντά στον υπέροχο κόσμο του αθλήματος!

Ανάλογες δράσεις θα ακολουθήσουν ανά την επικράτεια, καθ’ όλη την σχολική χρονιά, τόσο για το άθλημα του Μπόουλινγκ που μπήκε από πέρσι στα σχολεία, όσο και για το Μπιλιάρδο, που φέτος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά με οργανωμένο και επίσημο τρόπο σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, κατόπιν σχετικής άδειας που εξασφάλισε η Ε.Ο.Α.Α. από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.