ΝΕΑ

Αποφάσεις
31 Ιουλίου 2023
Μεταγραφές Μπόουλινγκ: Διευκρινίσεις & Φόρμα Αίτησης Ελεύθερης Μεταγραφής

Έπειτα από συνεχή ερωτήματα που η Ε.Ο.Α.Α. λαμβάνει από Σωματεία-Μέλη, Αθλητές και Αθλήτριες, αναφορικά με τα θέματα των Μεταγραφών Μπόουλινγκ, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα κάτωθι:

Η περίοδος των Μεταγραφών θα ολοκληρωθεί όπως έχει ανακοινωθεί την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023.
Στη διαδικασία των μεταγραφών (μεταγραφές-αποδεσμεύσεις), συμμετέχουν όλα τα Σωματεία – Μέλη τα οποία καλλιεργούν το άθλημα του Μπόουλινγκ, χωρίς καμία εξαίρεση.

Για τη διαδικασία των ελεύθερων μεταγραφών, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:

1.      Αίτηση για Ελεύθερη Μεταγραφή μπορούν να καταθέσουν οι Αθλητές και οι Αθλήτριες που έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους.


2.      Οι Αθλητές και οι Αθλήτριες μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στην Ομοσπονδία αποστέλλοντας συμπληρωμένη την συνημμένη φόρμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (π.χ αρνητική απάντηση σωματείου ή αρχικό email προς το σωματείο που δεν απαντήθηκε) έως την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, με χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς την Επιτροπή Μεταγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]


3.      Στην περίπτωση που Σωματείο καταθέσει αίτηση Μεταγραφής ή Αποδέσμευσης για Αθλητή ή Αθλήτρια και παράλληλα ο Αθλητής ή η Αθλήτρια καταθέσει αίτημα για Ελεύθερη Μεταγραφή διότι δεν έχει ενημερωθεί από το Σωματείο ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία, η αίτηση του αθλητή – αθλήτριας θα απορριφθεί για την αποφυγή καταβολής μεγαλύτερου κόστους προς την Ομοσπονδία από τον αθλητή – αθλήτρια.