ΝΕΑ

Αγώνες, Διοργανώσεις, Μπιλιάρδο
30 Απριλίου 2023
«Χάλκινος» ο Δημήτρης Σελεβεντάς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τρισπόντων Κ21

Άλλη μια σπουδαία διεθνή διάκριση χάρισε στα ελληνικά χρώματα ο Δημήτρης Σελεβεντάς, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τρισπόντων Κ21, στην ιταλική πόλη Βερντέριο.

Ο νεαρός Έλληνας αθλητής του μπιλιάρδου εξασφάλισε το μετάλλιο κερδίζοντας στα προημιτελικά τον Βέλγο Νικ Ρόζιερ με 35-17, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει ακόμα ψηλότερα, καθώς ηττήθηκε στην ημιτελική φάση από τον Τούρκο Ντενιζτζάν Ακοτζά με 35-27, παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι έπειτα από το αρχικό επιμέρους σκορ 15-0 υπέρ του αντιπάλου του.
Ο Τούρκος αθλητής ήταν εκείνος που στην συνέχεια αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης Τρισπόντων Κ21, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επικρατώντας στον τελικό απέναντι στον συμπατριώτη του Αμπντουλάχ Καγιά με 35-22.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Σελεβεντά για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, καθώς και στον Χρήστο Φαλάγγα για τη δική του προσπάθεια, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τρισπόντων Κ21!