ΝΕΑ

Αγώνες, Διοργανώσεις, Μπιλιάρδο
26 Απριλίου 2023
Διπλή ελληνική συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τρισπόντων Κ21

Με προορισμό το Βερντέριο της Ιταλίας αναχωρούν οι ανερχόμενοι αθλητές του μπιλιάρδου Δημήτρης Σελεβεντάς και Χρήστος Φαλάγγας, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τρισπόντων κάτω των 21 ετών, με στόχο να χαρίσουν νέες διακρίσεις στην Ελλάδα.

Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση ο Φαλάγγας είχε κατακτήσει την 3η θέση και ο Σελεβεντάς την 5η θέση, επιτυχίες που θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν και να βελτιώσουν φέτος στην ιταλική πόλη.

Οι προκριματικοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τρισπόντων Κ21 θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (28/04), με τους αθλητές να είναι χωρισμένοι σε ομίλους των τριών. Ο Χρήστος Φαλάγγας θα αναμετρηθεί διαδοχικά με τον Γάλλο Τανγκί Ντουριέζ και τον Τούρκο Ντενιζτζάν Ακοτζά, ενώ ο Δημήτρης Σελεβεντάς θα παίξει με τον Ιταλό Μίρκο Ρουσίνο και τον Τούρκο Αμπντουλάχ Καγιά.

Δύο αθλητές από κάθε όμιλο θα προκριθούν στους νοκ άουτ αγώνες, που θα αρχίσουν το Σάββατο (29/04) με τη φάση των «16» και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (30/04) με τους τελικούς.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο: https://www.eurobillard.org/events/ec-3c-u21-375.html#infos

Live score (δωρεάν) / live stream (για συνδρομητές): https://home.kozoom.com/en/all-cue-sports

Καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές!