ΝΕΑ

Γενικά
11 Απριλίου 2023
Πάνω από 300 μαθητές γνώρισαν το μπόουλινγκ στον Πειραιά

Η τεράστια ανταπόκριση και ο ενθουσιασμός των μαθητών έκανε απόλυτα επιτυχημένη την πρωτοβουλία παρουσίασης και εκμάθησης του Μπόουλινγκ σε παιδιά ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσα από τους αγώνες για μαθητές-μαθήτριες Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού και Α’-Β’-Γ’ Γυμνασίου σχολείων του Πειραιά, τους οποίους διοργάνωσε σε συνεργασία με την Ε.Ο.Α.Α. η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πειραιά.

Περισσότερα από 300 παιδιά βρέθηκαν μαζί με τους συνοδούς δασκάλους και καθηγητές τους στην αίθουσα “Cosmos Bowling” στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από τη Δευτέρα (03/04) έως την Πέμπτη (06/04), έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μπόουλινγκ μέσα από το παιχνίδι και με την σωστή καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Η Ε.Ο.Α.Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά την Ο.Ε.Σ.Α.Δ., καθώς επίσης την ιδιοκτήτρια του “Cosmos Bowling” Ευαγγελία Κυβέλου και όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια για μεταλαμπάδευση της αγάπης για το Μπόουλινγκ στους 300 και πλέον μαθητές-μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση.