ΝΕΑ

Αγώνες, Διοργανώσεις
3 Απριλίου 2023
Εξαιρετικό ξεκίνημα για Εξάρχου / Ξύδα στη Βιέννη

Εντυπωσιακή αρχή με σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι Αναστάσης Εξάρχου / Γιάννης Ξύδας στις Δυάδες Αγοριών, αγώνισμα με το οποίο ξεκίνησαν οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπόουλινγκ Νέων στη Βιέννη.

Το ελληνικό δίδυμο συμμετείχε στον πρωινό όμιλο και κατέκτησε την 4η θέση μεταξύ 22 δυάδων με 2.527 κορύνες (μικτός μέσος όρος 210,6), καθώς ο Αναστάσης Εξάρχου είχε 1.271 κορύνες (προσωπικός μ.ό. 211,8) στο σύνολο των έξι παιχνιδιών του και ο Γιάννης Ξύδας είχε 1.256 κορύνες (προσωπικός μ.ό. 209,3).

Η τελική κατάταξη των προκριματικών θα αναδειχθεί μετά τη διεξαγωγή του απογευματινού ομίλου (14:15 – 17:30 ώρα Ελλάδας), με τους Έλληνες αθλητές να διατηρούν μαθηματικές πιθανότητες να παραμείνουν στην προνομιούχο τετράδα και να προκριθούν στην ημιτελική φάση που θα ακολουθήσει (18:30 – 19:15), ενώ αμέσως μετά θα γίνουν και οι τελικοί (19:15 – 20:00).