ΝΕΑ

Γενικά, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
31 Μαρτίου 2023
Βράβευση της Ε.Ο.Α.Α. από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Περίοπτη θέση είχε η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας στην τελετή βράβευσης που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να τιμήσει τους αθλητικούς φορείς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BEACTIVE 2022.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ε.Ο.Α.Α. Γιώργο Λαμπράκη, εκφράζοντας τους επαίνους του προς την Ομοσπονδία, η οποία πέρσι συμμετείχε για πρώτη φορά στο #BEACTIVE και παρουσίασε ειδικά διαμορφωμένες δράσεις με στόχο τη διάδοση τόσο του Μπόουλινγκ όσο και του Μπιλιάρδου.

Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, καθώς η Γ.Γ.Α. έχει ήδη εγκρίνει προκαταβολικά την συμμετοχή της Ομοσπονδίας και στο αντίστοιχο φετινό πρόγραμμα #BEACTIVE 2023.

Παράλληλα, η Ε.Ο.Α.Α. δέχθηκε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την έγκαιρη ολοκλήρωση των ενεργειών για την ένταξή της στο νεοσύστατο Μητρώο Αθλητικών Φορέων (Μ.Α.Φ.), αποτελώντας μία από τις πρώτες Ομοσπονδίες στην Ελλάδα που κατέθεσε πλήρη φάκελο και παρουσιάστηκε έτοιμη να υποστηρίξει το πρωτοποριακό εγχείρημα ψηφιακής μεταρρύθμισης του Υφυπουργείου Αθλητισμού.