ΝΕΑ

Αγώνες, Διοργανώσεις
30 Μαρτίου 2023
Με πλήρη εξαμελή ομάδα η Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ (EMC 2023)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά στα Σωματεία-Μέλη και στους Αθλητές-Αθλήτριές της ότι το ελληνικό μπόουλινγκ πρόκειται να εκπροσωπηθεί με πλήρη εξαμελή ομάδα στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών (EMC 2023), το οποίο θα διεξαχθεί στο Βίτελσχαϊμ της Γαλλίας από τις 7 έως τις 18 Ιουνίου.

Παρά τις δυσκολίες των καιρών, η Ε.Ο.Α.Α. κατάφερε να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους ώστε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό της για τη διεθνή εκπροσώπηση των Εθνικών ομάδων Μπόουλινγκ και να γίνει εφικτή η συμμετοχή της χώρας μας με πλήρη ομάδα στο EMC 2023, δείχνοντας τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει στο μέλλον.

Οι έξι αθλητές μας που υπερίσχυσαν στους αγώνες επιλογής και θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με το εθνόσημο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Ανδρών, θα είναι οι Βαγγέλης Κριζίνης, Αναστάσης Εξάρχου, Γιάννης Ξύδας, Γιώργος Στεφανίδης, Νίκος Σέρελης και Νίκος Καγιάλογλου, οι οποίοι προετοιμάζονται ήδη για τη διοργάνωση της Γαλλίας και για τους υπόλοιπους διεθνείς αγωνιστικούς στόχους τους με την υποστήριξη και την επίβλεψη της Ομοσπονδίας.