ΝΕΑ

Αγώνες, Γενικά
27 Μαρτίου 2023
Διήμερο κοινών προπονήσεων σε εξαιρετικό κλίμα για τις Εθνικές ομάδες Μπόουλινγκ

Ένα διήμερο κοινών προπονήσεων διοργάνωσε η Ε.Ο.Α.Α., για πρώτη φορά, για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Μπόουλινγκ που προετοιμάζονται με το βλέμμα στις προσεχείς διεθνείς διοργανώσεις.

Οι κοινές προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 23 και 24 Μαρτίου, στο “Cosmos Bowling” στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και στο “Royal Bowling” στο Περιστέρι, με την συμμετοχή συνολικά οκτώ αθλητών (Σταμάτης Ρορός, Λευτέρης Μοντσενίγος, Βαγγέλης Κριζίνης, Αναστάσης Εξάρχου, Γιάννης Ξύδας, Γιώργος Στεφανίδης, Νίκος Σερέλης, Νίκος Καγιαλόγλου) και δύο αθλητριών (Σταυρούλα Στεφανοπούλου, Χρυσούλα Άννα Αυγερινού), που είχαν ξεχωρίσει στους φετινούς αγώνες επιλογής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών. Απούσα ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η Γεωργία Σαγώνα, μέλος της Μεσογειακής ομάδας 2023.

Οι αθλητές-αθλήτριες προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Νίκου Μπούφεση σε εξαιρετικό κλίμα, χάρηκαν την εμπειρία και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελλάδας στα μεγάλα διεθνή ραντεβού του ερχόμενου διμήνου!