ΝΕΑ

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Διοργανώσεις
17 Μαρτίου 2023
Πρόγραμμα “Be Bowling Active” για κωφούς και βαρήκοους μαθητές, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση της Ομοσπονδίας μας για τη διοργάνωση Προγράμματος “Be Bowling Active” Γυμνασίων & Λυκείων των Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρηκόων Αττικής.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα #BEACTIVE της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και αποτελεί μέρος της δέσμης ενεργειών και πιλοτικών προγραμμάτων της Ε.Ο.Α.Α. για την ευρύτερη διάδοση του αθλήματος του Μπόουλινγκ στη χώρα μας.

Η κοινή δράση μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών θα διοργανωθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στην αίθουσα “Cosmos Bowling Center” στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου οι μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων των Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρηκόων Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Μπόουλινγκ, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μυηθούν στον κόσμο του αθλήματος.