ΝΕΑ

Αγώνες, Μπιλιάρδο
12 Νοεμβρίου 2022
Στους οκτώ κορυφαίους του κόσμου έφτασε ο Νίκος Πολυχρονόπουλος στην Κορέα

Μέχρι την οκτάδα των κορυφαίων έφτασε ο Νίκος Πολυχρονόπουλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρισπόντων στην Κορέα, όπου είχε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία και πρόσθεσε άλλη μία διεθνή διάκριση στο ενεργητικό του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του μπιλιάρδου πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά κερδίζοντας στη φάση των «16» τον Ισπανό Ντανιέλ Σάντσεθ με 50-47 σε 31 στεκιές, έπειτα από σπουδαία εμφάνιση απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και βρίσκεται στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η πορεία του Πολυχρονόπουλου ολοκληρώθηκε στη φάση των «8», όπου δεν μπόρεσε να κάνει άλλη μία υπέρβαση και ηττήθηκε από τον Τούρκο Ταϊφούν Τασντεμίρ με 50-18 σε μόλις 16 στεκιές.

Ο απολογισμός της διοργάνωσης φέρνει τον Έλληνα εκπρόσωπο στο Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης, τέσσερα σκαλοπάτια ψηλότερα από τη θέση που κατείχε έως τώρα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους στον Νίκο Πολυχρονόπουλο για τη μεγάλη διάκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρισπόντων, που επιβεβαίωσε τις ικανότητές του!