ΝΕΑ

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Μπιλιάρδο
17 Οκτωβρίου 2022
Συμμετοχή της Ε.Ο.Α.Α. στο Διαγενεακό Φεστιβάλ «Μονοπάτια Ζωής» στην Τεχνόπολη

Ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετικό αίτημα – πρόσκληση που δέχθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Ε.Ο.Α.Α. συμμετείχε με χαρά σε άλλη μία δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, η οποία φιλοξενήθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, προβάλλοντας τα αθλήματα της Ομοσπονδίας και ειδικότερα το Μπιλιάρδο.

Οι επισκέπτες του Διαγενεακού Φεστιβάλ «Μονοπάτια Ζωής» 2022 είχαν, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα του Μπιλιάρδου, να παίξουν, αλλά και να ενημερωθούν συνολικά για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.

Στη δράση παρέστησαν εκ μέρους της Ε.Ο.Α.Α. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Λαμπράκης και το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Μπιλιάρδου Νίκος Τρεμούλης.

Η Ε.Ο.Α.Α. απευθύνει τις ευχαριστίες της προς την εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ειδών μπιλιάρδου “SIVISSIDIS BROS” για την ευγενική παραχώρηση του μπιλιάρδου που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Την υλοποίηση του #BeActive επιβλέπει στη χώρα μας η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία έχει ήδη εγκρίνει την επίσημη συμμετοχή της Ε.Ο.Α.Α. με δράσεις αναφορικά με το Μπόουλινγκ και το Μπιλιάρδο τόσο για φέτος, όσο και για το 2023.