ΝΕΑ

Γενικά, Διοργανώσεις
12 Οκτωβρίου 2022
Ξεχωριστή εμπειρία για τα μέλη του ΠΣΑΤ το 1ο Τουρνουά Μπόουλινγκ

Μία διαφορετική εμπειρία έζησαν οι δημοσιογράφοι – μέλη του ΠΣΑΤ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στο 1ο Τουρνουά Μπόουλινγκ, το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.). 

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην αίθουσα “Cosmos Bowling” στον Ρέντη και αποτέλεσε μία πρώτη ευκαιρία για γνωριμία με ένα άθλημα που κερδίζει διαρκώς φίλους στην Ελλάδα και στο οποίο ο καθένας μπορεί να παίξει με ασφάλεια, να διασκεδάσει αλλά και να διακριθεί, ανεξάρτητα από την ηλικία ή από το επίπεδο της φυσικής κατάστασής του. 

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα μέλη του Συνδέσμου μαζί με έναν / μία συνοδό της επιλογής τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Πριν από το ξεκίνημα των αγώνων η Ε.Ο.Α.Α. εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον ΠΣΑΤ και προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, προσφέροντας τιμητική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο Ειδικός Γραμματέας του ΠΣΑΤ Κώστας Αλεξόπουλος από τα χέρια της Αντιπροέδρου της Ε.Ο.Α.Α. Βασιλικής Παντιέρα

Παρόντες ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Α.Α. Αργύρης Λογοθέτης, o Έφορος Νίκος Κεκέσης, ο οποίος καθοδήγησε τους παίκτες παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές οδηγίες, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Πάνος Καλαϊτζής

Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια, με νικητή τον Κώστα Αλεξόπουλο, ο οποίος σημείωσε την υψηλότερη επίδοση μεταξύ των συμμετεχόντων. 

Ο Πρόεδρος Γιώργος Λαμπράκης και το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Α. ευχαριστούν θερμά τον ΠΣΑΤ, καθώς και την ιδιοκτήτρια της αίθουσας “Cosmos Bowling” Ευαγγελία Κυβέλου για την εξαιρετική φιλοξενία. 

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα περισσότερα αντίστοιχα τουρνουά για δημοσιογράφους, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, πάντοτε με την αρωγή και την υποστήριξη του ΠΣΑΤ, με στόχο την ευρύτερη διάδοση των αθλημάτων του Μπόουλινγκ αλλά και του Μπιλιάρδου.