ΝΕΑ

Αγώνες, Μπιλιάρδο
22 Σεπτεμβρίου 2022
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρισπόντων Κ22 ο Δημήτρης Σελεβεντάς

Ο Δημήτρης Σελεβεντάς θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου Τρισπόντων για Νέους κάτω των 22 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Χεερούχοβααρντ της Ολλανδίας από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο πολλά υποσχόμενος αθλητής είχε κατακτήσει την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 το 2019, καθώς και την 5η θέση στην αντίστοιχη φετινή διοργάνωση για Νέους Κ21.

Ο Σελεβεντάς έχει κληρωθεί σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο, στον οποίο θα αναμετρηθεί διαδοχικά με τον Γάλλο Μαξίμ Πανάια και τον Κορεάτη Τζουν Χιουκ Σον, διεκδικώντας ένα από τα δύο εισιτήρια για τη φάση των «16». Πρώτος αντίπαλός του θα είναι ο Γάλλος Πανάια, αύριο (Παρασκευή 23/09) στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης θα είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο http://umb.cuesco.net/competition/info?idx=139, ενώ οι αγώνες θα έχουν ζωντανή διαδικτυακή κάλυψη (live streaming) μέσα από το κανάλι των διοργανωτών στο YouTube: https://www.youtube.com/c/FiveSixInternational.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας εύχεται καλή επιτυχία στον Δημήτρη Σελεβεντά και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς του, την εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ειδών μπιλιάρδου “SIVISSIDIS BROS” και την εταιρεία κατασκευής στεκών μπιλιάρδου “IQ”, οι οποίοι ανέλαβαν να καλύψουν το κόστος μετάβασης και τα λοιπά έξοδα του νεαρού Έλληνα πρωταθλητή στην Ολλανδία.