ΝΕΑ

Γενικά, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
9 Απριλίου 2022
Η Ε.Ο.Α.Α. στην ανοιχτή εκδήλωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, στην Πάτρα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας δίνει δυναμικό «παρών» στην Πάτρα, στον πρώτο σταθμό της σειράς εκδηλώσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού με θέμα «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού».

Οι εργασίες ξεκίνησαν στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» την Παρασκευή 8 Απριλίου με την έναρξη του διήμερου ανοιχτού συνεδρίου, στο οποίο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκπροσωπούν ο Πρόεδρος Γιώργος Λαμπράκης, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Λογοθέτης και η Αντιπρόεδρος Βάλυ Παντιέρα.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο άνοιξαν οι πόρτες της τριήμερης έκθεσης αθλητισμού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου. Η Ε.Ο.Α.Α. έχει εκεί το δικό της Περίπτερο, προβάλλοντας το άθλημα του μπόουλινγκ και προσφέροντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες ενημερωτικό υλικό για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας συνολικά, αλλά και ειδικότερα για το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ (MBC 2022), το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει στην Αθήνα σε λιγότερο από έναν μήνα (1-8 Μαΐου).