ΝΕΑ

Τις ευχές του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη δέχθηκαν τα στελέχη της νεοεκλεγείσας διοίκησης της Ε.Ο.Α.Α. κατά την παρουσία τους στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου φιλοξενήθηκε η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC).
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Α. Γιώργος Λαμπράκης και το μέλος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αργύρης Λογοθέτης είχαν συνάντηση και εγκάρδια συνομιλία με τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Λαμπράκη για την εκλογή του στην προεδρία της νεοσύστατης Ε.Ο.Α.Α. και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης.
Η αντιπροσωπεία της Ε.Ο.Α.Α, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ και μέλος του Προεδρείου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ Μάριο Νικολαϊδη, είχε επίσης την ευκαιρία να ενημερώσει αναλυτικά τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τις ετοιμασίες ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Πρωταθλητών Μπόουλινγκ (European Championship of Champions – ECC 2021), που διεξάγεται στα Χανιά από τις 25 έως τις 31 Οκτωβρίου με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 29 χώρες.
Από αριστερά: Αργύρης Λογοθέτης, Μάριος Νικολαΐδης, Θανάσης Βασιλειάδης, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Λαμπράκης.