ΝΕΑ

Γενικά
26 Οκτωβρίου 2021
Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Ο.Α.Α. με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρο Καπράλο

Συνάντηση με κορυφαία στελέχη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είχαν ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Α. Γιώργος Λαμπράκης και το μέλος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αργύρης Λογοθέτης, το μεσημέρι της Τρίτης (26/10) στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του Μπόουλινγκ μέσα στο διεθνές Ολυμπιακό Κίνημα.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Ο.Α.Α., μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ και μέλος του Προεδρείου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ Μάριο Νικολαϊδη, βρέθηκε στο Ηράκλειο, το οποίο από το περασμένο Σάββατο (23/10) αποτέλεσε επίκεντρο του παγκόσμιου Ολυμπιακού Κινήματος, φιλοξενώντας τη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC).

Εκεί, είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Σπύρο Καπράλο, καθώς επίσης τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.Ε. Μανώλη Κολυμπάδη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της Ε.Ο.Ε. και Αντιπρόεδρο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Μπόουλινγκ Θανάση Βασιλειάδη, οι οποίοι μεταξύ άλλων συνεχάρησαν τον κ. Λαμπράκη για την εκλογή του στην προεδρία της Ε.Ο.Α.Α. και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο των ανθρώπων της νεοσύστατης Ομοσπονδίας.

Στην συζήτηση που είχαν, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, παρουσιάστηκαν τα επόμενα βήματα που θα γίνουν για την ανάπτυξη και τη διεθνή αναγνώριση του αθλήματος του Μπόουλινγκ, βάσει συγκεκριμένης ατζέντας και έπειτα από την επίτευξη των προηγούμενων στόχων που είχαν τεθεί και περιλάμβαναν την ένταξη του Μπόουλινγκ στο πρόγραμμα των Μεσογειακών Αγώνων.